Frakt & Retur

Skreddersydde produkter blir sendt via en rask levering tjenesten til å redusere transporttid. Egendefinerte bestillinger er ikke kvalifisert for ekspresslevering og / eller gratis frakt kampanjer. Hvis du vil vite mer om frakt informasjon, vennligst kontakt oss for detaljer.

Prinsipp

Shipping:
 Vi vil forsøke å sende varene til deg så snart som mulig etter at du legger inn bestillingen (med forbehold om ordren er akseptert av oss som vil bli bekreftet via e-post), normalt innen to virkedager eller mindre dersom varene er i aksjon, og i alle tilfeller innen 30 dager fra den dagen etter at du legger inn bestillingen. Hvis vi ikke klarer å transportere innen den tid å sende oss du vet og gi deg en estimert leveringsdato, og du vil ha rett til å kansellere bestillingen.

Fast frakt over hele verden med lavere fraktkostnader, i tillegg til noen avsidesliggende land legger shipping.

· Alle bestillinger i vår nettside vil bli forsikret for hele kjøpesummen, og kan spores på EMS nettsiden.
 · Alle internasjonale forsendelser blir sendt via EMS Express Mail bare, og vanlig luftpost ikke brukes av oss for internasjonale bestillinger. Så du kan nyte rask levering og stor rabatt tilby www.vigrad.eu , får den beste kundeopplevelsen.
 · Det er enighet om at å få dine eiendeler er viktig for deg, så gjør vi vårt ytterste for å behandle din bestilling raskt.

Tilbake